Kerst catering aan huis bestellen of op het werk?

Kerst Catering op iedere locatie, zowel bij u thuis als op werk!

Wilt u dit jaar met kerst een kant-en-klaar kerstmenu, buffet, hapjesschaal, high tea, gourmet, winter bbq of kerstborrel bestellen voor familie, vrienden of collega's? Geen gedoe in de keuken?

Bestel direct online uw kerst catering 2023 en laat het eten bij u thuis  of op het werk bezorgen op elke locatie in Nederland. Wij bezorgen de hele maand december, ook op 1e en 2e kerstdag!

Kerstassortiment 2023

Kerstbuffetten, kerstbrunches, high tea, uw eigen kerstmenu en nog veel meer...

Wat uw kerstwensen ook zijn, bij Hapjes aan Huis bent u aan het juiste adres!

In samenwerking met lokale en landelijke keukens bezorgen wij kerstbuffetten en kerstbrunches. Wilt u lekker dineren, dan kunt u uw eigen kerstdiner samenstellen. Wilt u liever een kant-en-klare kerst high tea bestellen, gourmetten of een winter bbq organiseren? Bekijk hierboven ons volledige kerstassortiment en bestel direct gemakkelijk online!
 

Diner of kerstborrel voor al uw collega's op het werk of thuis bestellen?

Wilt u een volledig verzorgde kerstborrel en/of kerstdiner organiseren op het werk of thuis? Wij verzorgen zowel kerstborrels als kerstdiners op elke locatie in de hele maand december.

Heeft u specifieke wensen voor grote groepen? U kunt uw wensen mailen naar info@hapjesaanhuis.nl

Wij helpen u graag met het perfecte kerstevenement! 
 

Wij verzorgen ons kerst catering assortiment de hele maand december!

Tijdens de kerstdagen besteden we bij Hapjes aan Huis graag alle aandacht aan onze kerstgerechten, daarom serveren wij op 1ste en 2e kerstdag alleen ons kerst assortiment. Tijdens alle andere december dagen kunt u uit ons standaard assortiment bestellen.

Tijdens de kerstdagen zijn er keukens die de brunch en het buffet traiteur bezorgen. Dit houdt in dat u het buffet zelf opwarmt op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Uiteraard krijg u van ons opwarmapparatuur bij de bestelling meegeleverd! Geen zorgen, u krijgt een korte uitleg bij de levering, zodat u precies weet hoe u de kerstgerechten het beste kunt opwarmen. Dat is wel zo gemakkelijk!
 

Contact opnemen

Heeft u keuzestress of komt u er niet uit op de website? Dan helpen wij graag persoonlijk. Gebruik de chatfunctie in het pop up venster, of stuur een email naar info@hapjesaanhuis.nl.

Onze gasten delen hun ervaring met u

Swiper icon
 • Het Italiaans buffet was voortreffelijk. Zelfs de Italianen ons gezelschap had geen op- of aanmerkingen. Buffet werd ook keurig op tijd aangeleverd.

  - Jeanne van de Ven
 • 30 november 2023

  Wij hebben 5 keer de 2 broodjes en een snack besteld. De lunch is 2x goed op tijd bezorgd met goede kwaliteit. Helaas waren de andere 3 keer drama met een veel te late bezorging en slechte kwaliteit aan broodjes of helemaal geen snacks.

  - Gerrianne
 • 29 november 2023

  Wij hadden warm koud buffet speciaal besteld en hadden expliciet aangegeven dat wij geen mogelijkheden hadden om op te warmen of te koelen. De lokale cateraar had aangegeven dat het om 14.00 werd gebracht ofschoon het buffet pas naar 18.00 werd geopend. Ik vroeg of dat wel kon buiten de koeling. Ons werd medegedeeld dat dit geen probleem was omdat het koude eten in koelboxen gebracht zou worden en de warme gerechten gekoeld aangeleverd werden en warm gemaakt kon worden op chaving dishes. Ik neem aan dat dit niet goed is doorgekomen bij de lokale cateraar op ieder geval moest de Lasagne eigenlijk nog 3 4 h in de oven en de anderen warmen maaltijden nog op gewarmd. Verder waren er enkel grote schalen met salade en dessert die niet gekoeld zijn geleverd. Gelukkig werd ons voorgesteld dat ze de gerechten weer mee zouden nemen en dan om 17.00 opgewarmd terug zouden brengen en ook het dessert gekoeld zouden brengen. Verder zag ik net in de bestelling dat er een gerecht mistte de pasta met groenten waren niet geleverd en ook hadden wij geen variatie van pate. Alles in al was het buffet erg lekker en ruim voldoende behalve de groente lasagne deze viel niet in onze smaak omdat erg droog. Het niet goed communiceren van de rand voor waarden zijn een grote min punt maar het meedenken van de lokale cateraar heeft het weer goed gemaakt. Daarom geen onvoldoende

  - B van Langeveld SMC
 • 29 november 2023

  Super Thais buffet was heerlijk. Vonden mijn gasten ook. Meer dan genoeg. Fijne bezorg- en ophaalservice. Echt een aanrader

  - M.J
 • 29 november 2023

  Heerlijk gegeten ruim voldoende vers en goed.

  - Diane jacobse
 • 28 november 2023

  Heerlijk smaakvolle hapjes en netjes afgeleverd. Hoeveelheid was precies goed.

  - Basisschool Wisperweide
 • 26 november 2023

  Helaas geen goede ervaring. Er werden zachte bolletjes geleverd i.p.v de bestelde pistolets. Helaas geen antwoord gekregen naar aanleiding van een direct gestuurde mail

  - Buma
 • 24 november 2023

  Complimenten aan Ohana Catering voor het heerlijke buffet en hun vriendelijke hulp aan de telefoon en bij aflevering. Bestellen bij hapjes aan huis is eenvoudig en snel. Zeer tevreden

  - Erna
 • 24 november 2023

  Prima verzorgd door KOM gezond. Keurig op tijd begrip voor onze doelgroep. Ruim voldoende.

  - Humanitas-DMH
 • 23 november 2023

  Alles was perfect. Ik had de vegetarische hapjesbox en een paar broden. De hapjes waren voortreffelijk en alles is op tijd geleverd. De kleine cadeautjes in de dozen getuigen van de persoonlijke aandacht voor detail. Paar kleine opmerkingen bij de broden stond dat ze 20 minuten in de oven moeten dat is meer dan 2 keer zo lang als nodig. Met 20 min wordt het brood veel te hard. in sommige dozen zat confetti. Leuk idee maar juist niet zo fijn als je de dozen binnen openmaakt. Levert extra zooi op.

  - Ruben
 • 23 november 2023

  Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf De communicatie verliep prima. Het eten werd op tijd bezorgd en smaakte heerlijk.

  - Ineke van Mierloo
 • 23 november 2023

  Alles was gewoon perfect. Van attente bezorger geweldig eten keurig opgehaald.

  - Manon
 • 23 november 2023

  De hapjes waren wel erg lekker. Het was erg goed verzorgd. De communicatie vooraf verliep wel erg moeizaam. Uiteindelijk is er wel goed rekening gehouden met verschillende allergieën.

  - Anoniem
 • 22 november 2023

  De zoete hapjes waren netjes afgeleverd en waren heel lekker prima geregeld. Mijn dank Linda

  - Linda Baartscheer
 • 21 november 2023

  Heel goed

  - Marian van Wijngaarden
 • 20 november 2023

  de hapjes van de high tea waren erg lekker. we hebben er van genoten. Een mooie mix van hartige en zoete hapjes. Ruim voldoende

  - Lia de Cort
 • 16 november 2023

  Communicatie verliep wat moeizaam en de levering was 30 minuten te laat maar het eten maakte alles goed het was heerlijk en ruim voldoende. We hebben er van genoten

  - Familie Haarsma
20 / 4363 beoordelingen Alle reviews bekijken >

Vragen? 085-743 03 62

Assortiment bekijken

Hapjes aan Huis

Bestellen voor de kerst?

24/25/26 december alleen ons kerstassortiment

Bekijken