Beoordelingen - Hapjes aan Huis

 

Catering referenties

Hieronder vindt u de referenties van gasten die de catering hebben laten verzorgen door Hapjes aan huis:

Crista V. uit Rotterdam

In eerste instantie was ik niet zo blij met de vraag of het buffet vroeger dan afgesproken geleverd kon worden. Zelf alles dus klaarzetten op de gewenste tijd, poeh, poeh dat leek me een hele klus. Pffff….. me voor niets druk gemaakt, want na een korte en duidelijke uitleg, bleek het een fluitje van een cent.

Wat zag het eten er vers en mooi opgemaakt uit, beetje heel veel,  zou later blijken, maar niets dan complimenten van onze gasten. De slogan van Cok, vers is van vandaag en niet van gisteren, klopt als een bus. Wij hebben vandaag en gisteren nog van het buffet kunnen nagenieten evenals enkele familieleden die met een doggy bag voldaan huiswaarts keerden. Misschien een optie doggy bags mee te leveren? Bedankt en wie weet tot een volgende keer? Oh ja, ik kreeg ook nog een tip voor een leuk recept, ga ik zeker uitproberen.

PS. Cok dat hapjes recept met banaan, moet ik die banaan in de lengte in vieren snijden en dan samen met de boerenham oprollen?


Thomas Drost uit Ridderkerk

Hartelijk bedankt voor de perfecte catering afgelopen zondag! Iedereen vond het heerlijk! Het was allemaal super verzorgd en prachtig opgemaakt. Bedankt!


Fam. Zandvliet uit Gemert

Wij zijn erg tevreden over de cateraar die bij ons de hapjes hebben verzorgt. Het zag er mooi uit.Eten was lekker en genoeg variatie. Vooral de kipsaté was erg lekker. Er was ruim voldoende voor alle gasten. De service was goed ze waren mooi op tijd en ook het ophalen volgens afspraak. Wij zullen het zeer zeker aanprijzen bij vrienden familie en bekenden.


Marlene Vermeulen uit Gorinchem

We hebben een heerlijke lunch bezorgd gekregen (brrodjes en salades) die bijzonder smakelijk was. Complimenten. We zullen zeker weer gebruik gaan maken van jullie diensten indien wij hier weer een uitgebreide lunch geregeld willen krijgen.


Marit Sterk van Solvon uit Lopik

Wij hebben echt genoten van het eten dat in warmhoudschalen gebracht was! Erg fijn dat je op de site ook zelf een buffet samen kunt stellen.
Mochten we weer een keer iets te vieren hebben, dan denken we hier zeker weer aan!
Het eten was bij ons gebracht door Lokkia cateringservice uit Lopik. Super!


Walter Hendriks van Kledingbank Zuid Holland zuid uit Hellevoetsluis

Namens ons allen en de gasten complimenten voor de hapjes en de correcte bezorging. Wij waren allen zeer tevreden! De hapjes waren professioneel opgemaakt en waren zeer smakelijk. Wij zullen zeker weer gebruik maken van jullie bedrijf en bevelen jullie ook zeker aan bij anderen.

Hartelijk bedankt dat jullie hieraan succesvol hebben meegewerkt.


H. de Wit-Kuipers uit Rotterdam

Wij waren zeer tevreden over alles: de hapjes waren heerlijk; alles werd op tijd gebracht en goed neergezet; de instructie was duidelijk; alles zag er mooi uit.
 
Kortom het was een heerlijk en feestelijk etentje.
 
Het enig was (een minpunt kun je dat eigenlijk niet noemen) dat de hoeveelheid veel te veel was. De meesten hebben wat meegenomen, maar bleef er toch nog erg veel over.


Nicole Damveld van Dental clinics uit Almelo

Pas geleden hebben we wederom genoten van het lekkere eten en de goede service, alles was weer keurig geregeld, dank jullie wel.


Ger Postma uit Leek

Ik ben zeer tevreden over het geleverde warm-/ koud buffet op 07-05-2017. Het kwam keurig op tijd en het buffet zag er prima uit. We hebben genoten van de verschillende gerechten/hapjes. Ik zou zeggen: een groot compliment voor de cateraar: Catering Noord in Leek”!


Mimi Pool uit Loosdrecht

Gistermiddag werd het Italiaanse buffet op tijd geleverd en uitleg gegeven. Bij de Beukenhof afd. Vuntus. Het was op tijd en zag er goed verzorgt uit. De smaak van alle gerechten was voortreffelijk. We hebben er allemaal heerlijk van gegeten. Dank jullie wel en vergeten doen we jullie niet meer.


Gr van Kortekaas uit Dordrecht

Voortreffelijk, helaas was het stoofpotje zeer zout(niemand wilde het eten)en ik heb maar liefst negen(9) graten uit de zalm gehaald! En het was de meest uitgebreide maaltijd (L) Als ik weer bestel ,en dat doe ik zeker dan wil ik zeker de cateraar uit Alblasserdam, vele malen beter.


Gerrit de Weerd van Boehringer Ingelheim BV

Mijn complimenten voor ( wederom ) een uitstekende catering tijdens onze scholing gisteravond in Westervoort. Jullie zijn werkelijk onderscheidend in positieve zin.


Rosmarie Neff uit Haarlem

Voor mijn 65ste verjaardag hadden we het Italiaans buffet besteld voor 18 personen. We kregen het van de Karmeliet in Haarlem en we zijn er zeer tevreden over! Prettig overleg over meer vegetarische gerechten, en een vriendelijke  cateraar, die het geheel snel en professioneel opbouwde ten midden van de feestvierende mensen. Het smaakte uitstekend en zag er mooi uit! Net hoorden we dat vrienden op grond van deze avond zelf de Karmeliet willen inhuren voor hun feest.


Geja de Koning uit Zuid Scharwoude

Ik heb via hapjesaan huis het koud en warm buffet L besteld. Dit werd geleverd door Wilfredo’s keuken in Zuid Scharwoude. Het was in 1 woord geweldig. Zeer uitgebreid en erg lekker. Wij en ook onze gasten hebben gesmuld!! Zeker voor herhaling vatbaar.


Annelies Cremers
van de O.L.V. Hemelvaart en St. Josephkerk te Leiden

Ik wil je bedanken namens alle mensen die van jullie catering hebben genoten afgelopen zondag. Alle reacties waren vol lof over het heerlijke eten. Het zag er ook geweldig mooi uit en werd precies op tijd bezorgd. Het maakte de feestelijke dag extra feestelijk. Heel veel dank daarvoor.


Ingrid en Yvonne van DITP uit Haarlem

Het eten zag er zeer smakelijk uit, was zeker voldoende en het werd ook netjes gepresenteerd in de beschikbare ruimte.
ditp heeft met deze middag een mooi visitekaartje kunnen achterlaten bij de uitgenodigde klanten!

Nogmaals onze dank en we gaan zeker vaker van jullie catering gebruik maken.


Caroline Zomer van Bam Groep Utrecht

De hapjes waren keurig verzorgd en smaakte heerlijk. Nogmaals bedankt.


Ine Goedegebuur uit Ridderkerk

Op 8 januari vierden we de 85ste verjaardag van mijn moeder in Ridderkerk. Hiervoor had ik een tapasbuffet voor 10 personen besteld via hapjesaanhuis.nl. Buitendijk Dagvers heeft deze bestelling aangenomen en het buffet zaterdag aan het eind van de dag bezorgd. We hoefden op zondag alleen het waterbad op tijd warm te maken en broodjes afbakken. Het was allemaal erg lekker en vooral de vleeswaren op schaal waren prachtig om te zien. Alles was ook ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!


G. Van Weverwijk uit Huis ter Heide

Wij hebben genoten van de goede kwaliteit en de lekkere smaak van de gerechten. Niets op aan te merken. Er waren wel een  paar minpunten ; De verse fruitsalade was er niet bij , dat was al jammer op zich, maar er is ook maar 5 euro voor afgetrokken. Vind ik te weing. Daarnaast was de hoeveelheid stokbrood en carpaccio te weinig voor 10 personen.


Chris Smidtman uit Schiedam

Wij hebben genoten van uw warm en koud buffet van goede kwaliteit en ruim voldoende, de dame het bij ons bracht was bijzonder vriendelijk en zeer behulpzaam, ik kan uw buffet alleen maar als zeer positief aanraden.


Nog meer reviews op www.feedbackcompany.com

Vragen? 085-743 03 62