Over Hapjes aan Huis

 

Over Hapjes aan Huis

Van ontbijt tot hapjes & van buffet tot compleet verzorgd feest. Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare cateraar in Nederland, voor thuis, op het werk of andere locatie, is op Hapjes aan Huis aan het juiste adres! Wat al onze gasten gemeen hebben? Zij willen het eten dat bereid is door fijnproevers en willen graag geholpen worden door mensen die snel reageren en met je meedenken. Klinkt dat goed? Zoek dan niet langer, je hebt je cateraar gevonden!

Hapjes aan Huis is een samenwerkingsverband van verschillende kwaliteit cateraars door heel Nederland. Sinds 2008 verzorgen wij jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor elk type gelegenheid.  Van een verjaardagsfeest met hapjes buffet aan huis, tot een borrel, lunch of diner op het werk. We werken ook op locatie en kunnen bijvoorbeeld jouw catering verzorgen tijdens een weekendje weg in een vakantiehuis. Of denk aan een live cooking event (foodtruck, bbq of kok op locatie) ergens op een externe feestlocatie. Door de landelijke spreiding en een hecht netwerk van cateraars kunnen wij ons assortiment door heel Nederland bezorgen.

Kwaliteitsgarantie!

Het team van Hapjes aan Huis heeft naast een gezonde dosis enthousiasme ook jarenlang ervaring in de catering. We hebben zelf in de keuken of bediening gewerkt en kunnen je uit ervaring van advies voorzien. We onderhouden nauw contact met onze samenwerkende cateraars en bezoeken ze met regelmaat persoonlijk. Zo werkt elke keuken volgens de gestelde HACCP normen en wordt al het eten in gekoelde auto's vervoerd. Zodat wij én jij er zeker van kunnen zijn dat je catering met aandacht wordt bereid door een professionele kok bij jou in de buurt. Hoe fijn is dat?

Assortiment cateraars

Het cateringassortiment kan door alle cateraars die bij Hapjes aan Huis zijn aangesloten verzorgd worden. Dat is in jouw voordeel: want je hebt één aanspreekpunt, één factuur, één prijs en overal in Nederland keuze uit hetzelfde assortiment. Erg handig bijvoorbeeld voor als je bedrijf meerdere vestigingen in Nederland heeft of als u voor een volgende gelegenheid ons weer wilt inschakelen op een andere locatie.

Stap voor stap bestellen: 

Plaats je bestelling en kies je gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via Hapjes aan Huis doorgegeven aan de dichtstbijzijnde cateraar bij jou in de buurt. Zodra de cateraar je order bevestigt, ontvang je een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt jouw bestelling op de door jou gekozen datum en tijd. 

 

 1. Plaats je bestelling op www.hapjesaanhuis.nl 
 2. Vul je persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip 
 3. Laat weten of je eventuele dieetwensen hebt
 4. Klik op 'verzenden'
 5. Hapjes aan Huis koppelt je bestelling aan een cateraar bij jou in de buurt
 6. De cateraar ontvangt:
  - Het overzicht van je bestelling
  - Je persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip 
  - De opdrachtbevestiging
  - Een factuur optelling
 7. Jij ontvangt:
  - Het overzicht van jouw bestelling
  - De opdrachtbevestiging
  - Een factuuroptelling
 8. De cateraar neemt contact met je op om de bestelling te bespreken, in dit gesprek specifieke (dieet) wensen bespreken
 9. De cateraar bezorgt de bestelling de afgesproken datum en tijdstip

Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP normen en vervoert al het eten in gekoelde auto's.

Openingstijden

Op Hapjes aan Huis kun je 24/7 je bestelling plaatsen. Wij verzorgen 365 dagen per jaar de catering. Als je een van onze medewerkers wil spreken over je bestelling, of als je een vraag hebt zonder spoed, mail dan naar info@hapjesaanhuis.nl. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij jouw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Vragen? 085-743 03 62