Bedrijfsfeest catering op maat | Hapjes aan Huis
Bedrijfsfeest catering

Bedrijfsfeest catering

Bedrijfsfeest

De catering van uw bedrijfsfeest subliem verzorgd

Een feestje op het bedrijf; het is de ideale gelegenheid om de touwtjes even te laten vieren en elkaar op een andere manier te leren kennen. Bedrijfsfeesten zijn er in alle soorten en maten; van zakelijk en formeel, tot informeel en feestelijk. En er is altijd wel reden voor een feestje!

Hapjes aan Huis denkt met je mee als het gaat om de verzorging van je bedrijfsfeest. Wij zorgen er voor dat het je personeel en klanten aan niets ontbreekt. Of je nu kiest voor een winters stamppottenbuffet, een zonovergoten zomerse barbecue of een keur aan delicate hapjes, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Met welke culinaire hoogstandjes kan ik mijn gasten verrassen?

Wil je combinaties maken uit bovenstaand assortiment? Geen probleem. Hapjesaanhuis vult al je wensen smakelijk in. Vanzelfsprekend met verse producten.

Meer informatie of hulp nodig?

Hapjes aan Huis biedt je een spectrum van heerlijke gerechten waaruit je een keuze kunt maken. Kijk gerust rond op onze website. Al uw lievelingsgerechten staan erbij. Hulp nodig bij onze mogelijkheden? Neem dan persoonlijk contact op of vul het offerteformulier in. In beide gevallen krijg je zo snel mogelijk een culinaire oplossing op maat.

SeoBanner
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62