Paas cateraar - Brunch - High tea - Diner | Hapjes aan Huis

Pasen

Paasassortiment 2024

Pasen viert u samen met familie, vrienden of collega's! Samen met onze lokale kwaliteitscateraars organiseren wij een compleet Paasfeest voor iedereen die u lief is. Wie verrast met Pasen?

Paascatering bestellen

Op beide Paasdagen bereidt de cateraar bij u in de buurt onderstaand Paasassortiment. Het eten wordt kant-en-klaar bezorgd, zodat u geen keukenstress heeft en lekker uitgebreid kunt tafelen met elkaar.

U heeft een keuze uit een paaslunch, -hapjes, -brunch, -buffet, -diner, -high tea, -gourmet & -barbecue.

Bestel in een paar muisklikken de Paascatering voor uw gezelschap. Alle Paasgrechten worden compleet geleverd op schalen en met opwarmbakjes.

Heeft u vragen? Ons team helpt u graag persoonlijk om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk hier het Paasassortiment

Eten bestellen voor Pasen

Neem een hap van één van de heerlijke paasgerechten en u heeft direct het paasgevoel te pakken. Laat deze Paasdagen uw eten door onze lokale kwaliteitscateraars bereiden en geniet onbezorgd met uw gezin, vrienden of familie van het Paasfeest.

Bestel het Paaseten dit jaar vanuit uw luie stoel online of telefonisch. Bekijk het Paasassortiment, maak een keuze en bestel in de winkelwagen. Zo makkelijk is het!

Vragen of hulp nodig vor de paascatering?

Heeft u vragen of komt u er niet uit op de website? Ons team helpt u graag persoonlijk verder. Gebruik de chatfunctie in het pop up venster rechtsonderin de website, of stuur een email naar info@hapjesaanhuis.nl. Liever bellen of een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact op met ons kantoor 085-743 03 62.

Geef eventuele wensen aan ons door via het offerteformulier. Ons team zorgt voor een culinaire oplossing op maat. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, neemt onze lokale cateraar contact met u op om de bestelling met te bevestigen.

Onze gasten delen hun ervaring met u

Swiper icon
 • Natasja bedankt voor je vriendelijke telefoon gesprek de broodjes waren heel goed en rijkelijk belegd mooi op tijd bezorgd mijn verjaardag was een feestje bedankt

  - Joke Zedel
 • 18 februari 2024

  Goede ervaring

  - Ingrid
 • 15 februari 2024

  Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad op zakelijk gebied. De bedrijfslunches die ik heb besteld voor onze klanten op locatie waren uitstekend geregeld

  - Technische Unie
 • 14 februari 2024

  Stamppot buffet was weer heerlijk. bijna alles is opgegaan. dit is nu de 2e keer dat we het stamppot buffet hebben gehad en goede berichten van mijn collega s. Zeker niet de laatste keer dat we bestellen.

  - Swagelok Nederland
 • 11 februari 2024

  Het eten was heel lekker en goed maar voor 22 personen vonden wij de saté erg weinig en weinig stokbrood terwijl erg genoeg kruidenboter was.

  - Fam. Van Leeuwen
 • 10 februari 2024

  Super snel geregeld En heerlijke high tea hapjes van lokale cateraar.

  - Nicole
 • 09 februari 2024

  Uitstekend verzorgd. Keurig op tijd. Buffet goed uitgestald en een mooie toelichting gegeven. Heel het gezelschap wat uitermate tevreden. Het buffet smaakte prima en er was voor iedereen een mooie keuze te maken. Chapeau voor uw bedrijf.

  - Johan Goverde
 • 08 februari 2024

  Goede service lekkere hapjes. Goed op tijd en goed verpakt geleverd.

  - school
 • 07 februari 2024

  Delivered exactly on time despite local road closures. Good presentation. Delicious canapes everything was eaten. Happy guests host

  - Person
 • 05 februari 2024

  Eten was prima. Alles erop en eraan. Kwam alleen een half uur later dan was gepland maar belde keurig netjes voor die tijd op dat hij wat later kwam.

  - Ineke Hoogeveen
 • 05 februari 2024

  Was erg goed komen alles na leveren op tijd en de lunches zijn heerlijk en goed verpakt

  - LCG
 • 04 februari 2024

  Geweldige service en heerlijke hapjes

  - M
 • 02 februari 2024

  Heel erg goed. Denken mee leveren op tijd en de lunches zijn heerlijk

  - Safety Factory
 • 29 december 2023

  Het eten was goed. We hebben één opmerking..... We kregen een bericht waar we het ten konden ophalen in Nijmegen. Lang moeten zoeken. Misschien volgende keer er bij zetten dat het een parkeerplaats is.

  - Jan
 • 28 december 2023

  Kerstdiner besteld ten eerste onvriendelijke bezorger . Ten tweede ontbraken er maar liefst 3 desserts .lekkere verschutting voor je gasten . Voorgerecht van het kindermenu zat er ook niet bij . Voor de rest was het eten oké . Eén keer geprobeerd volgende keer weer zelf doen.

  - Jacqueline
 • 28 december 2023

  zeer tevreden op tijd bezorgd en opgehaald. prima eten

  - ramos promotion
 • 27 december 2023

  Fantastisch kerstdiner voor 10 personen Goede smaken en met weinig inspanning op tafel.

  - Nathalia Tensen
 • 26 december 2023

  Wij hebben voor de eerste keer ons kerstdiner laten verzorgen en voor 7 personen voor en hoofdgerecht besteld. De procedure verliep eenvoudig en de bestelling op tijd geleverd. Zeer ruime porties en heel goed van smaak het hele gezelschap was er vol lof over te spreken. Wij gaan ervan uit om volgend jaar weer gebruik te zullen maken van dit bedrijf en wellicht tussendoor bij een andere gelegenheid.

  - Burgersdijk
 • 23 december 2023

  De cliënten op mijn werk hebben heerlijk gegeten. Ze hadden het gevoel alsof ze in een echt restaurant zaten. Ook de bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

  - Ipse de Bruggen
20 / 4394 beoordelingen Alle reviews bekijken >

Vragen? 085-743 03 62

Assortiment bekijken