Koffiebar huren op locatie | Uniek in NL | HapjesaanHuis.nl

Koffiebar huren op locatie

Koffiebar huren op locatie
Prijs (p.p.) vanaf € 3,50
Subtotaal€ 350,00
Het minimum aantal is 100 -+

100

Interessant? Deel dit product:

Gaan jullie een event organiseren op het werk, thuis of bij een andere locatie in Nederland? Koffiebar huren op locatie?

Wij bieden 3 pakketten met de mobiele koffiebar

- Pakket 1 € 3,50 p.p
Traditionele koffie zoals espresso, Lungo's, cafe latte en capuccino. 
 
- Pakket 2 € 4,50 p.p. 
Sigantures espresso zoals Tangerine dream, dragonfruit latte, coco di ras, dirty chai latte en strawberry matcha latte.
 
- Pakket 3 op maat tussen de € 5,00 en €8,00 p.p.
Pakket 2 + Mocktails zoals coffee orange spritz, black sunset, mock iced irish coffee, bitter tonic, virgin espresso martini en espresso summer. 
 
Transportkosten € 0,50 per kilometer vanuit Amersfoort.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor de mobiele koffiebar bij u op locatie

 

Traditionele Koffie met een Moderne Twist uit de Dominicaanse republiek

Waar elke slok een onvergetelijke reis is door aroma’s, smaken en avonturen. In onze wereld komt koffie niet simpelweg uit een kopje, het is een ware kick van opwinding! Betreed onze espressobar, een levendige oase doordrenkt met finesse, rijkheid, warmte, creativiteit en pure vakmanschap bij elke espresso. 

Wij gaan verder dan de traditionele espresso. We maken een gewaagde sprong naar koffiemix-dranken die je smaakpapillen laten dansen. Koffie is voor ons een speelveld vol mogelijkheden: van mengen met alcohol tot het verwerken in dressings en desserts. Ontdek de rebelsheid en laat je verrassen door onze mobeile koffiebar – waar elke slok een meesterwerk is, doordrenkt met passie en avontuur. Stap binnen, ervaar de kick, en laat je meenemen op een smaakvolle ontdekkingsreis

Premium Koffie op Locatie

Proef de rijke smaken van onze zorgvuldig geselecteerde Arabica bonen, vers en met passie gebrand voor jouw genot.

Mobiele Service

Geniet van de beste koffie, waar je ook bent. Onze mobiele koffiebar brengt de koffiebeleving naar jou toe, altijd vers en op maat gemaakt.

Duurzaamheid

Ervaar koffie met respect voor de natuur. Wij gebruiken duurzame materialen en ondersteunen eerlijke handelspraktijken voor een betere wereld.

Koffievoorkeuren

Kies uit een scala aan heerlijke koffieopties, waaronder Espresso, Latte, Cappuccino, Flat White, Americano, en andere speciale koffies.

Melkopties

Personaliseer je koffie-ervaring met keuzes zoals Gewone Melk, Lactosevrij, Havermelk, en Amandelmelk.


Koffiebar Huren voor Bedrijfsevenementen

In de moderne zakelijke wereld spelen bedrijfsevenementen een cruciale rol in netwerken, merkopbouw en werknemersmotivatie. Ons koffieteam begrijpt de waarde van deze evenementen en biedt een onvergetelijke koffie-ervaring vanuit onze unieke mobiele koffiebar. Een professionele uitstraling gecombineerd met een memorabele ervaring tilt elk bedrijfsevenement naar een hoger niveau.

Gepersonaliseerde Service

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde koffie-ervaringen die aansluiten bij jouw merk en de boodschap van het evenement. Van aangepaste trucks met je bedrijfslogo tot speciale koffiedrankjes, wij zorgen voor een naadloze integratie met jouw bedrijfscultuur.

Kwaliteit en Vakmanschap

Onze barista's zijn getraind om topkwaliteit koffie en klantenservice te leveren. Van klassieke espresso tot innovatieve koffiecreaties, wij bieden diverse opties om aan de verwachtingen van jouw gasten te voldoen.

Versterk Uw Merk

Onze mobiele koffiebar op jouw bedrijfsevenement is niet alleen een teken van goede smaak, maar versterkt ook de merkbeleving. Het toont jouw toewijding aan kwaliteit, innovatie en uitstekende gastvrijheid, waardoor jouw bedrijf positief wordt onderscheiden.

Boek Ons voor Uw Volgende Evenement

Transformeer jouw volgende bedrijfsevenement met onze koffiebar. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we jouw evenement kunnen verrijken met onze unieke koffie-ervaring.

Koffiebar Huren voor Festivals en Beurzen

Festivals en beurzen vormen het perfecte podium voor unieke en memorabele ervaringen. En wat is een betere aanvulling op deze evenementen dan onze onvergelijkbare koffiebar? Ons team brengt niet alleen koffie, maar een volledige ervaring die perfect past bij de dynamiek en levendigheid van festivals en beurzen.

Een Levendige Ontmoetingsplek

Onze mobiele koffietrucks zijn meer dan plekken om koffie te halen; het zijn ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, gesprekken voeren en nieuwe connecties maken. Met een uitnodigende inrichting en de heerlijke geur van vers gezette koffie creëren we een warme en gastvrije sfeer.

Koffie van Topkwaliteit

Wij geloven dat kwaliteit boven alles gaat. Onze barista's zijn ware kunstenaars in hun vak en serveren de meest verfijnde koffies, van klassieke espresso's tot innovatieve specialiteiten. Elke kop koffie is een meesterwerk, bereid met de grootste zorg en aandacht.

Duurzaam en Verantwoord

Duurzaamheid staat centraal bij onze barista's. We gebruiken biologisch afbreekbare materialen en werken samen met leveranciers die eerlijke handelspraktijken ondersteunen.

Maak Uw Volgende Evenement Onvergetelijk

Wil je onze mobiele koffiebar op jouw volgende festival of beurs? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw evenement verrijken met de magie van geweldige koffie.

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor de mobiele koffiebar bij u op locatie

Vragen? 085-743 03 62