Paas BBQ | Catering bestellen | Hapjes aan Huis

Paas BBQ

paas_bbq.png

Jouw paas BBQ kant-en-klaar bezorgd

Op elke locatie in Nederland vanaf 4 personen!

Ga naar www.bbqengourmet.nl en kies jouw BBQ!

BBQ met Pasen is een populaire manier om de feestdagen door te brengen met vrienden en familie. Het is een tijd om samen te komen en te genieten van heerlijk eten en gezelligheid. Een professionele kwaliteitscateraar kan helpen bij het organiseren van een onvergetelijke Paas BBQ.

Onze lokale cateraar zorgt voor een compleet verzorgde BBQ, inclusief het verzorgen van de BBQ met gasfles, de bijbehorende benodigdheden en natuurlijk het vers bereide eten. De cateraar zorgt ervoor dat alles perfect is geregeld, zodat jullie geen zorgen hoeven te maken over de praktische zaken en volop kunt genieten van het paasfeest.

Met onze expertise en jarenlange ervaring kunnen jullie ervan verzekerd zijn dat het eten van hoge kwaliteit is en dat alles volgens de hygiënevoorschriften wordt bereid en geserveerd.
 

Bekijk ook andere assortimenten die wij bezorgen met Pasen


Paasdiner BBQ

In ons paasdiner bbq menu bieden wij een brede keuze aan gerechten en salades met sauzen, versgebakken brood en kruidenboter, zodat er voor iedereen iets lekkers te eten is.

Als je ons inhuurt voor het verzorgen van het paasdiner BBQ menu, dan kunt u zich volledig richten op het genieten van de feestdagen en het samenzijn met uw dierbaren. Laat de cateraar zich bezorgen om van uw BBQ met Pasen een onvergetelijk succes te maken!
 

Bestel een kant-en-klaar Barbecue met Pasen

Onze barebcueschotel is een leuke en ontspannen manier om het Paasfeest te vieren met familie en vrienden. Door de barbecue aan te steken en samen te genieten van lekker eten en zelf verzorgde drankjes, creëer je een gezellige en ontspannen sfeer.

Met onze vernieuwde paasgerechten is er de mogelijkheid om de nieuwe recepten uit te proberen en te genieten van diverse gerechten. Wij kunnen je helpen met het samenstellen van een gevarieerd menu, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met je wensen.

Door ons in te huren voor de barbecue met Pasen, kunt u zich volledig ontspannen en onbezorgd genieten. Laat de cateraar zich bezorgen om het eten en maak deze Pasen een onvergetelijke ervaring!

 

BBQ Pasen bestellen

Willen jullie de BBQ met Pasen bestellen en kant-en-klaar laten bezorgen bij jullie op locatie? Klik op de button bovenaan deze pagina en bekijk onze mogelijkheden. Bestel de Paas BBQ direct online!

Onze gasten delen hun ervaring met u

Swiper icon
 • Prima levering en goede kwaliteit en hoeveelheid van de Paas high tea. Twee tips wat meer speciale thee zakjes het is tenslotte een high tea. En omdat het Pasen was wat specifieke Paas items bijv. chocolade eitjes toevoegen om het nog meer sfeer te geven.

  - Rushpower
 • 08 april 2024

  Broodjes waren erg lekker ondanks dat ze een dag van te voren waren geleverd. Ook erg netjes verpakt. Zou hier zeker weer bestellen.

  - Annemiek
 • 08 april 2024

  Goede en snelle communicatie. Goed verzorgde lunch

  - Amvest
 • 03 april 2024

  Voor een afscheidsborrel hadden wij de koude hapjes besteld. Het verzoek was om deze om 16.30 uur te laten bezorgen maar om 14.30 stonden ze al voor de deur. Beetje jammer want de grote dozen konden wij niet in onze koeling kwijt. Verder prima hapjes.

  - Bcool Klimaatbeheersing B.V.
 • 03 april 2024

  Jullie catering van het Warm en Koud Buffet voldeed geheel aan onze verwachtingen. Wij hebben ervan genoten. Overigens ook een prima service op tijd brengen klaarzetten en instructie .

  - van der Velde
 • 02 april 2024

  Na het kerstdiner nu ook de XL high tea geprobeerd en het was verrukkelijk Allebei geweldig lekker goed verzorgd en dus echte aanraders. We komen zeker weer terug bij hapjes aan huis. Dank jullie wel voor het heerlijke eten.

  - Sonja
 • 02 april 2024

  Super fijne ervaring. Onze High Tea was last minute gepland maar alles is super snel en goed geregeld. Netjes gebracht ontzettend lekker en leuk verzorgd en weer netjes opgehaald

  - Celine
 • 02 april 2024

  heerlijk buffet. Goed verzorgd door de cateraar

  - van Rijbroek Financieel Advies
 • 02 april 2024

  Super heerlijke hapjes en prachtig opgemaakte schalen Een feestje om te zien en op te eten Alles wordt ruim op tijd bezorgd en in huis gebracht. Top

  - Karin Poldermans
 • 02 april 2024

  Top geweldig zeer goed zeker een aanrader

  - Rik
 • 01 april 2024

  Jammer had i.v.m notenallergie gevraagd om broodjes zonder sesam maar kreeg alleen maar broodjes MET sesam. Er wordt geen rekening gehouden met allergieën.

  - Margriet Kaandorp
 • 01 april 2024

  Werd op zaterdag bezorgd en de hapjes zagen er goed uit. De volgende dag gebruikt met de kinderen en de hapjes waren goed maar toch iets te veel.

  - Oosterom
 • 31 maart 2024

  zeer tevreden erg goed verzorgd en keurig op tijd en ruim voldoende top.

  - Faase
 • 31 maart 2024

  Heel goed je krijgt bij een vraag via mail direct antwoordt

  - Alie
 • 31 maart 2024

  Heerlijke paas hightea

  - Sabrina Meurs
 • 30 maart 2024

  high tea besteld voor de pasen alles ziet er keurig uit en netjes verpakt ook de bezorging was is netjes en vriendelijk .

  - thuis
 • 30 maart 2024

  Zeer tevreden

  - Maroussia
 • 29 maart 2024

  High Tea besteld voor Pasen super wat een mooie pakketten goed gevuld en zeer nette bezorging

  - Mettje de Groot
20 / 4452 beoordelingen Alle reviews bekijken >

Vragen? 085-743 03 62

Assortiment bekijken