Haal Koningsdag catering in huis of op het werk | HapjesaanHuis.nl
Haal Koningsdag catering in huis of op het werk
Alle blogitems
7 april 2023

Haal Koningsdag catering in huis of op het werk

Wat is er nou beter dan lekker eten met vrienden, familie en collega's? Leestijd: 4 minuten

Koningsdag staat voor de deur en wat is er nou beter dan lekker eten met vrienden, familie en collega's? Geen zorgen, wij hebben je gedekt met ons assortiment van heerlijke feestelijke gerechten om deze dag nog specialer te maken met onze Koningsdag catering.

Van sappige hamburgers tot smaakvolle saté en van heerlijke salades tot zoete oranje lekkernijen, onze lokale kwaliteitscateraars door heel Nederland bereiden alles vers en met de grootste zorg. En het beste van alles? We bezorgen in elke woonplaats (m.u.v. de Waddeneilanden), zodat je nergens naar toe hoeft en volop kunt genieten van de oranje festiviteiten.

Waar wacht je nog op? Bestel jouw BBQ, buffet, hapjes, lunch of high tea en laat ons je Koningsdag extra feestelijk maken. Sinds 2008 zijn we er voor jou en we kunnen niet wachten om je te verwennen met onze smakelijke lekkernijen in het oranje thema.

Feestelijke kleurrijke dag

Koningsdag is een van de meest feestelijke en kleurrijke dagen van het jaar in Nederland. Het is de dag waarop we de verjaardag van onze koning vieren, die elk jaar op 27 april valt. Het is een dag vol tradities, zoals het verkopen van tweedehands spullen op de vrijmarkt, het dragen van oranje kleding en accessoires, en natuurlijk lekker eten en drinken met vrienden en familie.

Als je op zoek bent naar heerlijke gerechten om deze dag nog specialer te maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een uitgebreid assortiment van smakelijke gerechten aan, die vers bereid worden door onze kwaliteitscateraars en door heel Nederland bezorgd worden.

Koningsdag catering bestellen doe je online!

Een BBQ is een van de meest populaire opties voor een feestelijke dag als Koningsdag. Denk aan sappige hamburgers, knapperige hotdogs, malse spareribs en nog veel meer. Onze BBQ-pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ: vlees, vis, salades, sauzen en broodjes. Je hoeft alleen nog maar het vuur aan te steken en te genieten van een heerlijke maaltijd.

Als je liever een wat meer uitgebreide maaltijd wilt, dan is een buffet misschien iets voor jou. Onze buffetten zijn geschikt voor groepen van verschillende grootte en bevatten een variatie aan warme en koude gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een Mexicaans buffet met nacho's, guacamole, chili con carne en quesadilla's, of een Italiaans buffet met pasta, pizza en bruschetta. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen!

Wil je liever wat kleinere hapjes voor bij de borrel of als aanvulling op een andere maaltijd? Dan hebben we ook een ruim aanbod aan hapjes en fingerfood. Van mini-sandwiches tot sushi en van bitterballen tot bruschetta's, onze hapjes zijn perfect voor een gezellige borrel of een lichte maaltijd.

Verse ingrediënten vanuit de lokale keuken

Als je op zoek bent naar iets dat wat lichter is dan een BBQ of buffet, dan is onze lunch optie misschien iets voor jou. Onze lunchpakketten bevatten bijvoorbeeld belegde broodjes, salades, soep en fruit, en zijn perfect voor een picknick in het park of een gezellige lunch met vrienden.

Last but not least, hebben we ook nog een heerlijke high tea voor je in petto. Onze high tea's bevatten een selectie aan zoete en hartige lekkernijen, zoals scones, mini-quiches, sandwiches en petit fours. Ze worden geleverd met verse thee en zijn perfect voor een gezellige middag met vriendinnen of familie.

Oranjefeest voor onze koning

Onze kwaliteitscateraars hebben jarenlange ervaring in het bereiden van heerlijke gerechten en het leveren van uitstekende service. Ze werken alleen met de beste ingrediënten en zorgen ervoor dat alles vers bereid wordt op de 

dag van levering. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles op tijd en op de juiste locatie bezorgd wordt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Onze catering service is beschikbaar door heel Nederland en we leveren op zowel particuliere als zakelijke locaties. Of je nu een feest geeft in je achtertuin, een bedrijfsevenement organiseert of gewoon een gezellige middag wilt doorbrengen met vrienden en familie, wij hebben de perfecte cateringoplossing voor jou.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid en we werken daarom alleen samen met de beste kwaliteitscateraars in Nederland. We zorgen ervoor dat al onze gerechten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Als je besluit om te bestellen bij ons, dan ben je verzekerd van een feestelijke en smakelijke Koningsdag. Of je nu kiest voor een BBQ, buffet, hapjes, lunch of high tea, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat je alleen maar hoeft te genieten van de festiviteiten.

Haal Koningsdag catering in huis of op het werk
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62