15x lekkerste en meest bestelde maaltijdbox recepten
15x lekkerste en meest bestelde maaltijdbox recepten
Alle blogitems
15 augustus 2023

15x lekkerste en meest bestelde maaltijdbox recepten

Het kiezen van een maaltijdbox kan soms overweldigend zijn met zoveel smakelijke opties om uit te kiezen. Leestijd: 3 minuten

Het kiezen van een maaltijdbox kan soms overweldigend zijn met zoveel smakelijke opties om uit te kiezen. Of je nu een ervaren chef-kok bent of iemand die net begint met koken, maaltijdboxen bieden een gemakkelijke en heerlijke manier om thuis te dineren. We hebben de vijftien meest bestelde en lekkerste maaltijdboxrecepten op een rijtje gezet.

Verse pasta met seizoensgroenten

Pasta is altijd een favoriet en met verse, seizoensgebonden groenten kan het niet fout gaan. Dit recept combineert de smaken van zomerse groenten met de hartigheid van vers bereide pasta. Het is zowel voedzaam als smakelijk.

Thaise curry met kip

Voor de liefhebbers van exotische smaken is deze Thaise curry met kip een absolute topper. Romig, kruidig en met de juiste hoeveelheid pit is dit gerecht een traktatie voor je smaakpapillen.

Steak met rozemarijnaardappelen

Dit klassieke gerecht blijft een veelgevraagde favoriet. Perfect gegrilde steak gecombineerd met geurige rozemarijnaardappelen zorgt voor een vullende en bevredigende maaltijd.

Veganistische buddha bowl

Gezond, kleurrijk en bomvol smaak, de buddha bowl is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een plantaardig recept. Het combineert verschillende groenten, granen en zaden voor een voedzame maaltijd.

Zalm teriyaki met rijst

De zoete en zoute combinatie van teriyaki saus past perfect bij de zalm, waardoor dit gerecht een frequente keuze is in maaltijdboxen. Geserveerd met pluizige rijst, het is zowel vullend als heerlijk.

Vegetarische taco's met avocado

Taco's zijn altijd een hit en deze vegetarische variant met romige avocado, bonen en verse salsa is zowel smakelijk als hartig.

Kip tikka masala

Dit Indiase gerecht is wereldwijd geliefd vanwege zijn romige en kruidige smaak. Kip tikka masala is een rijke curry die perfect gaat met naanbrood of rijst

Griekse salade met falafel

Fris, knapperig en vol mediterrane smaken, deze Griekse salade met zelfgemaakte falafel is een lichte en smakelijke optie voor de warmere dagen.

Pittige garnalen met noedels

Een beetje pittig, een beetje zoet, deze garnalen gerecht gecombineerd met noedels zorgt voor een smakelijke combinatie van texturen en smaken.

Quiche met spinazie en feta

Deze romige, hartige taart is zowel geschikt voor brunch als diner. Met de combinatie van spinazie en feta zorgt het voor een smaakvol en bevredigend gerecht.

Kruidige kippenpootjes met zoete aardappelfriet

Deze hartige en licht pittige kippenpootjes, geserveerd met krokante zoete aardappelfriet, zijn de perfecte combinatie van zoet en kruidig. Met een frisse yoghurtdip ernaast wordt dit gerecht een gezinsfavoriet.

Pasta pesto met gegrilde groenten

Een eenvoudige maar smaakvolle maaltijd, deze pasta met zelfgemaakte pesto en gegrilde seizoensgroenten is niet alleen voedzaam maar ook heerlijk. Gegarneerd met versgeraspte Parmezaanse kaas voor die extra touch.

Thaise kokoscurry met garnalen

Duik in de exotische smaken van Thailand met deze romige kokoscurry. Sappige garnalen, knapperige groenten en een vleugje limoen zorgen voor een evenwichtige smaakbeleving. Serveer met jasmijnrijst voor een complete maaltijd.

Zalmfilet met citroen-dille saus en quinoa

Deze licht geroosterde zalmfilet, op smaak gebracht met een verfrissende citroen-dille saus, is de ster van dit gerecht. Geserveerd met een zachte quinoa en gestoomde broccoli, zorgt deze maaltijd voor een gezonde dosis omega-3-vetzuren.

Vegetarische taco's met zwarte bonen en avocado

Voor de vegetariërs onder ons is deze taco gevuld met pittige zwarte bonen, romige avocado, verse tomatensalsa en een vleugje limoen een traktatie. Wikkel in een zachte tortilla en geniet van een explosie van smaken en texturen.

Het kiezen van een maaltijdbox hoeft niet moeilijk te zijn met zoveel heerlijke opties beschikbaar. Of je nu zin hebt in iets exotisch, iets comfortabels of iets plantaardigs, er is altijd wel een recept dat je smaakpapillen zal prikkelen. Wil je deze recepten zelf proberen? Gebruik de kortingscode van HelloFresh en profiteer van een speciale deal. Probeer deze week nog een van deze topgerechten en smul van een heerlijke maaltijd thuis!

15x lekkerste en meest bestelde maaltijdbox recepten
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62