Kerstbuffetten aan huis: culinaire variatie voor iedere smaak
Kerstbuffetten aan huis: culinaire variatie voor iedere smaak
Alle blogitems
26 oktober 2023

Kerstbuffetten aan huis: culinaire variatie voor iedere smaak

Ontdek hoe je jouw perfecte kerstbuffet kan samenstellen!Leestijd: 2 minuten

De kerstdagen staan weer voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om samen met familie en vrienden een onvergetelijke kerst te creëren, en daar hoort natuurlijk heerlijk eten bij.

Bij Hapjes aan Huis geloven we dat elk moment van deze feestelijke tijd speciaal moet zijn, daarom kan je bij ons nu ook kerstbuffetten aan huis bestellen. Ontspan en laat ons zorgen voor een culinaire ervaring om je kerstdagen onvergetelijk te maken. Zo kan je kerst goed doorbrengen met familie en vrienden en hoef je in deze gezellige, maar ook drukke dagen geen extra tijd te vinden om een uitgebreid diner te maken. Je gemakkelijk heerlijke buffetten samenstellen en bestellen op kerstdinerbestellen.nl. Hier zijn we servicegericht en doen we er alles aan om jou en je gasten volledig in de watten te leggen om jullie een ontspannen kerstgevoel te bezorgen.

Diverse selectie voor kerstbuffetten bestellen aan huis

Om voor een onvergetelijke kerst te zorgen heeft kerstdinerbestellen een diverse selectie aan kerstbuffetten samengesteld waardoor je het buffet kunt kiezen dat het beste bij jou en je gezelschap past. Wat de kerstbuffetten van kerstdinerbestellen bijzonder maakt, is de unieke twist die aan elke optie is toegevoegd om ervoor te zorgen dat het naadloos aansluit bij jouw festiviteiten. De volgende buffet opties zijn samengesteld en kunnen worden besteld voor een gezelschap van 10 personen of meer:

Bij Hapjes aan Huis hebben we een gevarieerde keuze aan samengestelde kerstbuffetten, zodat je het perfecte buffet kunt kiezen dat past bij jou en je gezelschap.  Hier zijn de samengestelde opties die kunnen worden besteld voor een gezelschap van 10 personen of meer:

  1. Kerstbuffet Blitzen:
    Drie warme gerechten naar keuze uit vijf opties, waaronder kalkoenrollade met truffeljus en zalmfilet met kreeftensaus. Aangevuld met bijgerechten zoals stoofperen en geroosterde aardappeltjes.
  2. Kerstbuffet Christmas:
    Drie warme gerechten naar keuze uit vijf opties, inclusief een romige tomatensoep als voorgerecht. Daarnaast vijf koude gerechten, waaronder gerookte rundercarpaccio. Het buffet wordt afgesloten met een kerstproeverij als dessert en diverse friandises zoals kerstkoekjes en mini muffins.
  3. Kerstbuffet Dancer:
    Net als de andere opties bestaat dit buffet uit drie warme hoofdgerechten en vier soorten bijgerechten. Aangevuld met koude gerechten, zoals versgebakken brood met olijventapenade, en heerlijke friandises.
  4. Kerstbuffet Santa Claus:
    Dit buffet omvat eveneens drie warme gerechten en vier bijgerechten. Daarnaast worden bij dit buffet vijf verschillende koude gerechten geserveerd, en als dessert is er een proeverij van de chef.

Hapjes aan Huis: gemakkelijk en lekker kerstbuffet aan huis bestellen

Met de kerstbuffetten aan huis van Kerstdinerbestellen willen we jouw festiviteiten van 10 personen of meer naar nieuwe culinaire hoogten tillen door je te verrassen met overheerlijke gerechten. Elk menu houdt rekening met vegetarische en veganistische gasten, en we nemen ook graag allergieën in overweging. Na bezorging kost het hoogstens 10 minuten om de warme gerechten op te warmen met de meegeleverde apparatuur.

Heb je keuzestress of kom je er even niet uit op de website? Dan helpen we je graag persoonlijk verder. Neem contact met ons op en maak je kerst onvergetelijk met de culinaire gerechten van Hapjes aan Huis.

Kerstbuffetten aan huis: culinaire variatie voor iedere smaak
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62