Lekker eten met Pasen bestellen; Ontdek ons paasassortiment!
Lekker eten met Pasen bestellen; Ontdek ons paasassortiment!
Alle blogitems
21 maart 2024

Lekker eten met Pasen bestellen; Ontdek ons paasassortiment!

Voor Pasen 2024 hebben we een smaakvol paasassortiment samengesteld dat jouw feestelijke momenten nog specialer zal maken. Leestijd: 2 minuten

Bij Hapjes aan huis draait het allemaal om het verrijken van speciale momenten en het serveren van heerlijk eten, bereid door lokale kwaliteitscateraars in heel Nederland. Sinds 2008 streven we ernaar om gasten blij te maken en keukenstress te verminderen. Voor Pasen 2024 hebben we een smaakvol paasassortiment samengesteld dat jouw feestelijke momenten nog specialer zal maken.

Het vieren van Pasen doe je samen met familie, vrienden of collega's, en daarom hebben we samen met onze lokale kwaliteitscateraars een compleet Paasassortiment samengesteld. Bestel eenvoudig jouw paascatering.

Ontdek onze diverse opties

Op beide paasdagen bereiden onze cateraars een scala aan heerlijke gerechten, die kant-en-klaar bij jou worden bezorgd. Geen keukenstress, maar wel uitgebreid genieten.

Paasbrunch

Begin de dag met een uitgebreide en paasbrunch. Met Pasen bezorgen wij in onze brunch een aantal mogelijkheden, van luxe gerechten tot eenvoudige, traditionele paasbrunchgerechten. Je kunt kiezen uit verschillende soorten brood, zoals croissants en een zalige paasstol, en er zijn tal van belegopties beschikbaar, waaronder zalige kaas- en vleeswaren maar ook smakelijke zoete belegsoorten. Je hebt ook een keuze uit verfrissende dranken, zoals jus d'orange, en er zijn verschillende zoetigheden beschikbaar, waaronder chocolade en paaskoekjes.

Paasontbijt en paaslunch

Laat je verwennen met een luxe paasontbijt of luxe paaslunch, inclusief verse sapjes, luxe broodjes en smaakvolle paaslekkernijen. U heeft ook een keuze uit verfrissende dranken, zoals jus d'orange, en er zijn verschillende zoetigheden beschikbaar, waaronder chocolade- en paaskoekjes.

Paas high tea

De paas high tea is de perfecte manier om samen te genieten van kleine lekkere hapjes en lekkere theesoorten. Je kunt kiezen uit verschillende sandwiches, diverse wraps en heel veel mini-desserts.

Paasdiner

Laat je paasdiner bezorgen en geniet van een stressvrije manier om het paasfeest te vieren. Wij bezorgen een zorgvuldig samengesteld paasdiner, bereid door onze ervaren koks!

Paashapjes

Voor kleine paashapjes kun je ook terecht bij hapjesaanhuis.nl. Wij verzorgen verschillende hapjes voor Pasen, waaronder koude, warme en vegetarische opties. Hierdoor zit er voor iedereen wat tussen! Laat je verleiden door onze kleine, smaakvolle paashapjes - perfect voor een culinair festijn

Paasbuffet

Voor een gevarieerde maaltijd is ons paasbuffet de ideale keuze, met diverse gerechten om te delen. In het paasbuffet zitten er koude en warme gerechten. Zo kan je genieten van een opgemaakte kipsalade met gevulde eieren en van een runderstoofschotel. Bekijk hier het paasbuffet voor dit jaar.

Hapjes aan Huis: gemakkelijk en lekker

Vragen over ons assortiment voor Pasen of andere wensen? Neem gerust contact met ons op! Liever direct antwoord, wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar.

Lekker eten met Pasen bestellen; Ontdek ons paasassortiment!
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62