Valentijnsdag cadeau bestellen | Hapjes aan Huis
Valentijnsdag cadeau bestellen
Alle blogitems
1 februari 2022

Valentijnsdag cadeau bestellen

Wie geef jij een hartverwarmend cadeau?Leestijd: 2 minuten

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Welk cadeau ga jij bestellen? Met een vleugje romantiek in gedachten hebben onze favoriete cateraars een paar heerlijke gerechten bereid waar jij en je gast(en) van zullen smullen! Of je deze dag nou viert met je collega's, op kantoor of thuis! Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om een manier te vinden om je naasten te laten zien hoezeer je hen waardeert!

 

Valentijnsdag op de werkvloer, bestel een lunch

Begin je Valentijnsdag goed en organiseer een heerlijke Valentijnslunch voor het hele team! Pak uit met oa. broodjes, vers fruit, wraps, bubbels en jus d'orange en geniet samen van een verzorgde lunch.

Samen bakken?

Voor de thuiswerkers kun je een virtuele bakwedstrijd organiseren! Laat een compleet Red velvet cookie bakpakket thuisbezorgen bij je werknemers en maak er een interactieve ochtend van met het hele team!

 

Een Valentijns high tea laten bezorgen

Of het nu ochtend- of middagthee is, zorg voor catering thuis of op kantoor tijdens de Valentijnsperiode. Laat een Valentijns high tea bezorgen vol met heerlijke theesoorten en een rijk assortiment van hartige en zoete traktaties. De koekjes, mini broodjes en brownies, zullen iedereen doen glimlachen.

 

Schotels om thuis te delen

Hoewel sharing plates, onze hapjesschalen, vaak worden aangeraden voor grote partijen en familiefeesten, zijn ze stiekem ook het perfecte gerecht voor Valentijnsdag. Want deze gerechten zijn ideaal om met twee personen te delen. Perfect voor ene intieme sfeer tijdens een romantische maaltijd.

 

Valentijnsdag cocktails

Iedereen houdt van een drankje op Valentijnsdag. Het meest voor hand liggende romantische drankje is natuurlijk een feestelijk glas champagne of cava. Maar gooi het eens over andere boeg met een lekkere cocktail. Je kunt je cocktail helemaal afstemmen op de wensen van jouw geliefde. En om helemaal in thema te blijven, is elke cocktail met roze of rode kleur natuurlijk een schot in de roos. En als je liever niet van je klassiekers afwijkt, dan kun je ook een cocktail op basis van prosecco of mousserende wijn kiezen!

In onze lunch en high tea kan je de cava mengen met de jus d'orange en heb je je eiegen Mimosa cocktail in een handomdraai klaar. Proost!

 

Decadente borrelpakket op Valentijnsdag

Jouw Valentijn catering zou niet compleet zijn zonder een decadent borrelpakket met producten van lokale bedrijven. Samen met een groep bedrijven uit de regio van Haarlem/Amsterdam hebben wij de lekkerste lokale hapjes en dranken samengesteld in een Valentijn borrelpakket. Heerlijke speciaalbieren, sapjes en wijnen in combinatie met vers gebrande nootjes, heerlijke worst van Olijck en kaas van de Zuivelhoeve maken het jouw borrel tot een romantische avond.

 

Welk Valentijnsdag cadeau ga jij bestellen?

Valentijnsdag cadeau bestellen
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62