Barbecue catering bestellen? Bestel online op HapjesAanHuis

Barbecue catering

Zon, lange avonden en een aangename temperatuur? Dan is het weer tijd om heerlijk buiten te eten!

Wordt u ook zo blij van de geur van geroosterd vlees of vis van de barbecue? Een heerlijke wijn onder handbereik en  een tafel vol brood en salades? Bij Hapjes aan Huis bestelt u alles waar u dol op bent. Voor het ultieme zomerse genieten!

Uit welke barbecue mogelijkheden kan ik kiezen?

Hebt u andere wensen? Vraag dan een barbecue catering offerte op maat aan.

Wat kan ik verwachten van de barbecue catering van Hapjes aan Huis?

De cateraars van Hapjes aan Huis doen er alles aan om uw barbecue perfect te verzorgen. Uiteraard krijgt u bij ons de heerlijkste vlees- en/of vissoorten. Met rijke salades, een variëteit aan sauzen, knapperig brood en pittige kruidenboter wordt uw barbecue compleet. Uw barbecue catering wordt op de gewenste locatie geleverd en voor u klaargezet. Natuurlijk inclusief professionele barbecue en toebehoren.

Bent u met 100 personen of meer? Vraag dan een barbecue catering offerte op maat aan.

Wat biedt Hapjes aan Huis nog meer?

Hebt u geen zin in gesleep met flessen en kratten? Bekijk dan ook eens onze drankarrangementen. We nemen het graag voor u mee! Ook voor borden, bestek, glazen en sta tafels kunt u bij ons terecht.

Hoe bestel ik een barbecue catering?

U kunt uw barbecue catering heel eenvoudig online bestellen. Blader op uw gemak door ons assortiment en plaats uw favorieten in het winkelmandje. Klik vervolgens op ‘Naar de kassa’, doorloop alle aangegeven stappen en klik op ‘Verzenden’. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling met u te bespreken.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via ‘Direct contact’

Vragen? 085-743 03 62