BBQ Party - Tuinfeest - Op de zaak | Hapjes aan Huis

BBQ Party Hapjes aan Huis

BBQ Party

U heeft binnenkort iets te vieren? Geef eens een BBQ Party als tuinfeest of op de zaak!

Heerlijk buiten eten, drinken, kletsen en feesten, daar wordt toch iedereen blij van? Hapjes aan Huis heeft alles in huis om van uw BBQ Party een topfeest te maken. Een hoop gedoe om alles te regelen? Helemaal niet! De hele party is met enkele muisklikken geregeld.

Welke soorten BBQ Party’s zijn er?

Hebt u andere wensen? Vraag dan een BBQ Party offerte op maat aan.

Hoe zien de BBQ Party’s van Hapjes aan Huis eruit?

De BBQ Party’s voldoen aan al uw wensen. Of u nu een intiem feestje geeft, een tuinfeest of een mega-party, bij Hapjes aan Huis vindt u altijd wat u zoekt. Uitstekende vlees- en vissoorten,  sublieme salades, sausjes, ovenvers brood én een professionele barbecue behoren uiteraard tot de basis ingrediënten. Maar Hapjes aan Huis helpt u graag met al uw aanvullende wensen!

Bent u met 100 personen of meer? Vraag dan een BBQ Party offerte op maat aan.

BBQ Party aan huis en als tuinfeest op de zaak

Waarmee kan Hapjes aan Huis u nog meer van dienst zijn?

U kunt uw BBQ Party zo compleet maken als u zelf wilt. Hapjes aan Huis zorgt voor uw biertap, maar ook voor aantrekkelijk complete drankarrangementen. Wij verzorgen heerlijke losse desserts, of overvloedige dessertbuffetten. Heeft u de nodige ‘hardware’ nodig? Wij leveren borden, bestek, glazen, statafels, partytenten, bars en nog veel meer. En wilt u het écht tot in de puntjes? Dan zorgen we zelfs voor een professionele kok voor achter de BBQ en bedieningsmedewerkers.

Hoe regel ik een BBQ Party?

U kunt uw BBQ Party heel eenvoudig online bestellen. Blader op uw gemak door ons assortiment en plaats uw favorieten in het winkelmandje. Klik vervolgens op ‘Naar de kassa’, doorloop alle aangegeven stappen en klik op ‘Verzenden’. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling met u te bespreken.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via ‘Direct contact’.

Vragen? 085-743 03 62